Vergroot tekst-+=

De Manon van den Heuvel Foundation zet zich in om bewustwording te creëren rondom het leven met een beperking, zodat iedereen kan meedoen in de maatschappij. Om in 2024 nóg meer impact te kunnen maken, organiseren we dit jaar voor het eerst een chocoladeletteractie in samenwerking met onze partner Stichting Chocolate Lovers. Deze stichting zet zich in om mooie momenten te creëren voor gezinnen met langdurig zieke kinderen en voor de oudere, dementerende medemens. Een perfecte samenwerking dus!

Manon van den Heuvel Foundation chocoladeletter

De luxe chocoladeletters zijn gemaakt van overheerlijke Callebaut chocolade en ambachtelijk geproduceerd. De chocoladeletters zijn te bestellen voor bijvoorbeeld personeel, klanten, familie, vrienden, collega’s of relaties. Natuurlijk kun je ook gewoon voor jezelf een bestelling plaatsen. Iedere bestelling is van harte welkom!

De ‘Manon-letter’ van de chocoladeletteractie.

Speciaal voor deze actie hebben we de unieke ‘Manon-letter’ laten ontwerpen om onze boodschap verder uit te dragen. Bij een afname van minimaal 10 stuks is het mogelijk om een andere letter uit het alfabet te kiezen (per bestelling 1 lettervariant). Daarnaast is het voor bedrijven mogelijk om een eigen (bedrijfsnaam)letter te kiezen en kosteloos hun eigen logo toe te voegen in chocolade. Hierdoor is de chocoladeletter zeer geschikt om cadeau te geven aan personeel, klanten of relaties.

Chocoladeletters

  • Chocoladeletter van 250 gram;
  • De prijs van de luxe ambachtelijke chocoladeletters is €10 per stuk;
  • De letters zijn verkrijgbaar in melk, puur, wit en allergeen vrij;
  • Elke lettervariant is mogelijk (per bestelling 1 lettervariant);
  • Verzending per pakketpost voor €7,50 en vanaf 50 stuks gratis verzending (bezorging eventueel mogelijk na overleg);
  • Voor bedrijven is het mogelijk om kosteloos hun eigen logo toe te voegen in chocolade;
  • Bestellen vóór 12 november 2023.

Chocoladeletters bestellen

Wil je chocoladeletters bestellen en daarmee direct de Manon van den Heuvel Foundation steunen? Plaats dan je bestelling vóór 12 november 2023 door een e-mail te sturen naar: info@manonvandenheuvelfoundation.nl. Geef hierbij aan hoeveel letters je wilt bestellen, de adresgegevens, telefoonnummer, welke smaakvariant en welke letter. Ben je een bedrijf en wil je het logo toevoegen aan de chocoladeletter? Stuur het logo in pdf of jpeg dan direct mee in de bijlage. Wij sturen je vervolgens een bestelbevestiging met een betaalverzoek.

Heb je vragen? Stel ze gerust per e-mail!

Geef dit jaar een chocoladeletter met een bijzonder verhaal. Onze chocoladeletters zijn niet alleen erg lekker, maar je draagt ook bij aan het creëren van meer bewustwording rondom leven met een beperking!


Volg mij op sociale media!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *